2015-04-05 09:05:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Elárasztják az új ötletek

Napi horoszkóp április 5-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Van amikor az ember nem látja a fától az erdőt! Ma csak egy feladat van: lazítson! A Hold a Mérleg jegyében áll, érezze ezt az energiát, a szerelmet, és a boldogságot is. Este szüksége lesz sok mozgásra. Kell egy lehetőség, hogy ki tudja magát tombolni!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz a Bika jegyében áll. Lelkesen és könnyedén ugorhat ki az ágyából, és örülhet az új napnak. Mit tartogatnak Önnek a csillagok? Milyen lenne egy kis szerelem? Ez felszólítás arra, hogy a világ legszebb érzelmét élje át. Ma nagy a valószínűsége annak, hogy találkozhat valakivel, aki úgy illik Önhöz, mint a cserép a tetőhöz.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Végre itt a vasárnap! Mintha villanyáramot vezettek volna mindenhová, olyan nyugtalanságot érezhet. Legvalószínűbb azonban az, hogy valósággal elárasztják az új ötletek. Most arra kell vigyáznia, nehogy egy fantazmagória nyomába eredjen. Ha megvizsgálja az ötleteit, biztosan talál közöttük pár jó dolgot.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold ugyan a Mérleg jegyében áll, de az Ön otthonát jelző sorsterületen, ezért ez a nap nagyon kényelmesnek ígérkezik. A Vénusz is jól érvényesül, így biztosan találkozhat a szerelmével. Meghitt együttlétre vágyik a kedvesével, és ebből semmi sem lehet elég. Este menjen szórakozni, és engedjen szabad utat az érzéseinek. Izgalmas lesz!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Minden arra mutat, hogy kapcsolata egy Önhöz közelálló emberrel most különösen intenzív és boldogító lehet. Szüksége van arra, hogy találkozzanak, és örüljön, ha közös programon vehetnek részt. Este a zenehallgatás és a tánc nagyon kellemes lesz.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma pihenjen. Semmi sem sürgős, a fontos döntések, és az egyéni kezdeményezések nem kedvezők. Délután már aktív lehet, a Vénusz lendületet ad Önnek. Most megérezheti, hogy mit kell tennie. A szerelemben kövesse a vágyait.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma nem esik nehezére szándékainak megfogalmazása, és a többiek meggyőzése, sőt lelkesítése egy ügy érdekében. A Vénusz ma az Ön számára kedvezőtlen helyzetet vesz fel. Ennek negatív hatása lehet a szerelmi életére. A nagy illúziók szemmel láthatóvá válnak, és a tények talajára való visszaesés fájdalmas lehet.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Vénusz szemben áll Önnel. Ma minden sikerül Önnek, magánügyeiben és pénzügyeiben egyaránt. Okosan számítson, és ne hagyja, hogy lelopják a vajat a kenyeréről!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Jó érzéke van most a vagyoni ügyek intézéséhez, de még sem kellene spekulációkba bonyolódna. A tüzes energia, melyet a Nap küld Ön felé a Kos jegyéből, elhamarkodott döntésekre és elsietett következtetésekre csábítják. Ne hagyja magát sürgetni és nyomás alá helyezni, hanem várja ki, amíg meg nem érzi, hogy itt a kellő pillanat.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A tegnapi tendencia mára még világosabbá válik. A mai konstellációnak nem az az értelme, hogy gondolkodás nélkül belevágjon valamibe, de ha óvatosan jár el, akkor egy csomó mindent el tud érni. Beszélgetései célratörőbbek lesznek, és gyakorlati irányt vesznek fel.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Mérleg jegyében áll, és ezzel kellemessé teszi Önnek a hét utolsó napját. Ez a Hold szereti a párkapcsolatokat, és a barátságos beszélgetéseket. Szívesen fogad most minden kényeztetést. Este meséljenek a párjuknak a múltjukról és emlékeikről, cserébe az ő meghallgatásuk is kellemes hangulatot teremt majd.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold még a Mérleg jegyének végén jár, de előrehaladásával egyenes arányban emeli a jó hangulatot. Élvezze a délutánt. A Hold ugyan szünetelni megy, de ennek a pihenés szempontjából nincs jelentősége. Mindent elfelejthet maga körül. Este egy beszélgetés során igen közel kerülhet valakihez, és sok mindenről szerezhet tudomást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: